За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Заштитено: Вежби – индиректен говор

Нема извадок бидејќи ова е заштитен напис.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *