26.5-1.6.2020, 9th grade, English

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

Обработка на граматичка структура – индиректен говор

Ученици, внимателно изгледајте го видеото за правилата на индиректен говор. Како што ќе видите имате …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *