Добар ден ученици ваша задача за наредната недела е да ги проследите  видео часовите.Отворете го линкот- https://youtu.be/amI-X_smstQ 05:28 Програмирање во Scratch. Изработка на програми со искази https://youtu.be/KS-_H18OYxw  20:10 .Седете дома и имајте пријатни моменти

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *