Дома / Uncategorized / 30-04-2020 наст.Ибро Фиуљанин -Иселеништво на македонското население во светот

30-04-2020 наст.Ибро Фиуљанин -Иселеништво на македонското население во светот

Следи ги упатствата за работа !

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *