Дома / Uncategorized / 29-05-2020 -Обработка на текст ,,Приказни за галебот Арчибалд,, (158,159)

29-05-2020 -Обработка на текст ,,Приказни за галебот Арчибалд,, (158,159)

СЛЕДЕТЕ ГИ ИНСТРУКЦИИТЕ НА ОВОЈ ВИДЕО ЧАС !

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ !Годишен-тест-Јазик-5-а-оддПреземи ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *