Дома / Uncategorized / 28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

28-25-2020 -Обработка на текст ,,Црвени уши,, (156,157)

на часот ќе ги одговарамне усно следниве прашања:

За дома:

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Резултати од регионален натпревар по физика

На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *