Дома / Uncategorized / 22-05-2020 г. наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Делото на Кирил и Методиј

22-05-2020 г. наст.ИБРО ФИУЉАНИН -Делото на Кирил и Методиј

За Ибро Фиуљанин

Наставник по одделенска настава.

Провери

Под мотото „Другарството е дел од детската среќа“ започнаа да се реализираат предвидените активности по повод Детската недела 2022 година

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.