Дома / Uncategorized / 06-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

06-05-2020 наст: МАРЕ АРИЗАНОВА – СПОРЕДУВАЊЕ НА ВРЕМЕ стр. 126 и 127

Прва задача на стр.126 и цела 127 страна ќе ја работиме непосредно на видео часот . Затоа добро разгледајте ги дадените задачи за да може часот да ни биде максимално ефективен.

ПОТСЕТУВАЊЕ НА ВАЖНО ЗАДОЛЖЕНИЕ!
ИЗЛЕЗЕТЕ ОД ДОМА И НАЈМАЛКУ ЕДЕН ЧАС ПЕШАЧЕТЕ, ВОЗЕТЕ ВЕЛОСИПЕД ИЛИ РОЛЕРИ

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

Проектна задача на тема „Дијалектите во мојот роден крај“

Во оваа учебна година, учениците од осмо, седмо и деветто одделение, по предметот Македонски јазик …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *