Дома / Uncategorized / Соопштение за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2022-2023

Соопштение за запишување на ученици во прво одделение за учебната 2022-2023

Почитувани родители, Ве известуваме дека уписот за првачиња е во тек!

Повелете донесете ги вашите деца на опсервација и доколку ја немате обезбедено потребната документација, потврдите ќе ни ги доставите дополнително!

Со почит,

ООУ”Даме Груев

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *