Дома / Uncategorized / Резултати од регионален натпревар по физика

Резултати од регионален натпревар по физика

✅️На регионалниот натпревар по физика кој се одржа на Природно математичкиот факултет во Скопје, нашиот ученик Матеј Колев од VIII одд, освои пласман за учество на државниот натпревар кој ќе се одржи на 3.6.2023г.

Честитки за ученикот, и многу успех на државниот натпревар‼️

✅️На регионалниот натпревар по Природни науки под менторство на наставничката Цвета Колева, нашите ученици ги постигнаа следните резултати:

Бисера Иванова V одделение (III награда)

Бојана Иванова (III награда)

Александар Пановски (III награда)

Честитки за учениците им посакуваме многу успех понатаму‼️

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *