Дома / Новости / Распоред за настава со физичко присуство и учење од далечина во учебната 2020-21

Распоред за настава со физичко присуство и учење од далечина во учебната 2020-21

ЦОУ Градско:

ПУ с. Виничани

Забелешка: Учениците кои ќе следат настава преку учење од далечина ќе го следат истиот распоред како за учениците со физичко присуство, со тоа што ќе имаат можност директно да се вклучат и часот да го следат заедно со останатите ученици преку видео-конференциски сервис.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *