Дома / Новости / Новогодишен базар од хуманитарен карактер

Новогодишен базар од хуманитарен карактер

Новогодишниот базар како круна на сите реализирани активности по повод Патрониот празник, имаше за цел, да се всади кај учениците чувство за одговорност кон заедницата во која живеат.

✨️На новогодишниот базар беа изложени рачните изработки на учениците (под менторство на одделенските наставници) кои граѓаните од општина Градско имаа можност да ги купат по симболични цени.

❣️Собраните средства од Новогодишниот базар ќе се наменат за хуманитарни цели.

❤️Да бидеме хумани секој ден❤️

Види повеќе

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Градската библиотека “Гоце Делчев” – Велес, го одбележа својот патронен празник,152 години од раѓањето на македонскиот деец Гоце Делчев.

По тој повод во библиотеката се одржа пригодна програма на која се доделија многубројни награди. …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *