Дома / Новости / Музички фестивал “Златно славејче

Музички фестивал “Златно славејче

🎶🎵🎼Денес учениците од одделенска настава уживаа слушајќи ги звуците на детската песна на најпознатиот детски музички фестивал “Златно славејче”🎼🎵🎶

🥳Учениците, пееја, играа, се радуваа на новите хитови🥰

✅️Целта на посетата е запознавање со значењето на музиката, значењето на Детски музички фестивал и запознавање со начинот на правилното однесување во културна институција.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Ден на планетата Земја

Целта на одбележувањето на ,,Денот на планетата Земја“ е да се подигне нивото на свесност …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *