Дома / Новости / Извештај од регионален натпревар по Биологија

Извештај од регионален натпревар по Биологија

На  регионалниот натпревар по Биологија ,кој се одржа на 15.04.2018 год. во ООУ„Св.Кирил и Методиј“-Велес ,учество зема и нашето училиште со следните ученици кои ги постигнаа следните резултати:

Име и презиме на ученикот Одделение Награда/пласман
1.Никола Трендафилов /
2.Исидора Крстева /
3.Елена Митева /
4.Петар Стојановски пофалница
5.Сара Стаменкова пофалница
6.Десанка Николова /
7.Димитар Киров пофалница
8.Наталија Малчева 3 награда
9.Наталија Велевска пофалница
10.Благој Колев 3 награда
11.Теодора Иванова 3 награда
12.Тамара Иванова /

Голема благодарност до сите ученици,нека им се множат наградите а Благој Колев и Теодора Иванова многу среќа на државен кој ќе се одржи на 20-ти Мај во Скопје.

Наставник:Каролина Кирова

За Систем Администратор

Провери

Мултикултурни работилници по повод Патрониот празник

Денес, 20.12.2021 ( понеделник) по повод одбележување на Партониот празник на ООУ ,,Даме Груев” , …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *