Дома / ДОКУМЕНТИ / Годишен извештај за работата на училиштето во учебната 2020-21 година

Годишен извештај за работата на училиштето во учебната 2020-21 година

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Упатство за постапка за пријавување и заштита на ученик жртва на која било од формите на насилство, злоупотреба и занемарување

Упатство-за-постапката-за-пријавување-и-заштита-на-ученик-жртва-на-која-било-од-формите-на-насилство-злоупотреба-и-занемарувањеПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *