петок , февруари 23 2018
Соопштенија
Дома / Новости / Училишен натпревар по Хемија

Училишен натпревар по Хемија

11Училишен натпревар по предметот Хемија,помеѓу учениците од VIIIa и VIIIb одделение организиран од наставничката Каролина Кирова.

За webadmin

Провери

Патронат ООУ„ Даме Груев “-Градско

По повод патрониот празник на нашето училиште,

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *