4-8.5.2020, English, 5th grade

Активност 1
Активност 2
Track no.16
Track no.15

https://learnenglishkids.britishcouncil.org/word-games/directions

https://learnenglishkids.britishcouncil.org/worksheets/directions

Online exercises

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

11 – 16.05.2020 Angliski za petto oddelenie

11-16.05.2020- Would You Like Chips?Преземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *