14.04.2020- 17.04.2020 Easter

За Рената Димитриевски

Наставник по Англиски јазик.

Провери

Правење постер за облека

Ученици, отворете на стр.58 од учебникот и слушнете ја внимателно задача 13. Треба да го …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *