Дома / Е-НАСТАВА / 4 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / 12- 16.05.2020 Angliski Jazik za chetvrto

12- 16.05.2020 Angliski Jazik za chetvrto

Погледнете ги презентациите за сегашно просто време Present Simple Tense- одречна форма и речениците кои се со пополнување на крај од презентацијата напишете ги и пратете ги кај teacher.

За Рената Димитриевски

Наставник по Англиски јазик.

Провери

21.05.2020-контролни прашања

КОНТРОЛНИ-ПРАШАЊА-ПО-ТЕХНИЧКО-ОБРАЗОВАНИЕ-ЗА-IV-ОДДПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *