Дома / Новости / Светски ден без автомобили

Светски ден без автомобили

Денес во нашето училиште беше одбележан светскиот ден без автомобили.

За Систем Администратор

Провери

Новогодишна приредба

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.