Дома / Систем Администратор

Систем Администратор

ЗАДОЛЖИТЕЛЕН ПРОБЕН ЧАС НА ПЛАТФОРМАТА ЗА Е-УЧЕЊЕ НА 29.09.2020

Почитувани родители и ученици, утре 29.09.2020 во 10 часот ќе се организира задолжително тестирање (задолжителен пробен час) за сите ученици кои треба да посетуваат онлајн настава. Ова е исклучително важен чекор за тестирање на функционалноста на платформата. Потребно е сите ученици од утре 29.09.2020 задолжително да ги проверуваат своите е-маил …

Повеќе

СООПШТЕНИЕ

Врз основа на член 60 од Законот за основно образование  ( Сл.весник на РСМ  бр.161 од 5.8.2019 година) и член 3-б од Уредбата со законска сила за изменување и дополнување на уредбата со законска сила за примена на Законот за основно образование за време на вонредна состојба (Сл.весник на РСМ …

Повеќе

Водич за деца за корона вирусот

Нов корона вирус наречен SARS-CoV-2 се шири по планетата. Децата како тебе веројатно се прашуваат „Дали ќе се затвори училиштето?“ и „ Дали треба да се грижам дека ќе се разболам?“. Како помош да се снајдеш во овие збунувачки околности, овде имаш научни одговори на сите твои прашања.

Повеќе

Соопштение во врска со светскиот ден без автомобили

Им се соопштува на сите ученици при ООУ ,,Даме Груев” Градско дека по повод Светскиот ден без автомобили, на ден 23.9.2019 ( понеделник) нашето училиште ќе го одбележи овој ден со пешачење, возење на велосипед, со тротинет или ролери.

Повеќе