Дома / Новости / Известување!

Известување!

Почитувани наши ученици!

Ве известуваме дека наставата во учебната 2022/23 год. ќе започне на 01.09.2022год (четврток) со следниот распоред:

✳️Прием на првачиња

🔹️Почеток ➡️11 часот

🔹️Место ➡️Спортската сала на училиштето

✴️Учениците од VI – IX одделение (предметна настава) со почеток од 07.30часот

✴️Учениците од II – V одделение (одделенска настава) со почеток од 13.00часот.

✴️ПУс.Виничани(предметна настава) – со почеток од 07.30 часот.

✴️ПУс.Виничани(одделенска настава) – со почеток од 13.00 часот.

✴️ПУс.Ногаевци – со почеток од 07.30часот.

✴️ПУс.Водоврати – со почеток од 07.30часот.

✴️ПУс.Кочилари – со почеток од 07.30 часот

📚ООУ “Даме Груев” Ви посакува среќна и успешна учебна година!

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Дводневна обука на наставниот кадар на тема „Учење преку истражување, работа на проекти и решавање на проблеми“.

Професионалниот развој на наставниот кадар е многу важен за унапредување на целокупниот воспитно – образовен …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *