понеделник , април 22 2019
Дома / webadmin (страна 3)

webadmin

ИЗВЕШТАЈ ОД РЕАЛИЗИРАНАТА РАБОТИЛНИЦА СО РОДИТЕЛИ НА ТЕМА – „ПОЗИТИВЕН ОДНОС СО ДЕЦАТА“

Датум: 16-08-2018: 17-10-2018; 03-11-2018 Место: Сала за седница на Совет на Општина Градско Учесници: Родители со своите деца со инвалидност Модератор Далиборка Златева Цели: Спроведување на ефективна и ефикасна инклузија во воспитно-образовниот процес Обезбедување на квалитетни сервисни служби за лицата со попреченост Зголемување на вклученоста на лицата со попреченост во …

Повеќе

Велигденски базар во ООУ Даме Груев – Грдаско

На ден 05-04-2018 година со почеток од 12:00 часот се одржа Велигденски базар во училиштето на кој беа презентирани лични изработки на учениците кои израбтки беа инспирирани од големиот христијански празник велигден.

Повеќе

Регионален натпревар на клубовите на млади техничари и природници кои се одржа на ден 31-ви март 2018 година

Во ООУ ,,Благој Кирков”-Велес со почеток  во 9 .00 часот се одржа регионалниот натпревар на млади техничари и природници на кои земаа учество нашите ученици од ООУ,, Даме Груев “  Градско и ги постигнаа следниве резултати. 

Повеќе