4-8.5.2020, English 7th grade

Presentation: Would you like some sauce?

https://www.englishexercises.org/makeagame/viewgame.asp?id=3055

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

27.4- 4.5.2020, English, 7th grade

27.4-4.5.2020-English-7th-gradeDownload

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *