27.4- 4.5.2020, English, 7th grade

За Милка Петкова

Професор по англиски јазик и книжевност

Провери

4-8.5.2020, English 7th grade

4-8.5.2020-English-7th-gradeDownload Presentation: Would you like some sauce? https://www.englishexercises.org/makeagame/viewgame.asp?id=3055

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *