Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 30.04.2020-Набљудување крстосница,безбедно и не безбедно однесување

30.04.2020-Набљудување крстосница,безбедно и не безбедно однесување

Во следните неколку часа треба да научиме како безбедно да се движиме во сообраќајот. Проследи го часот подолу а потоа во тетратка нацртај безбедно и небезбедно движење на улица со тоа што она што не е безбедно ќе го прецрташ со Х. Цртежите ќе ги прикачиш како досега.

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *