Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 29.05.2020-Препознавање на буквата Џ

29.05.2020-Препознавање на буквата Џ

Проследете ја е-книгата,разговарајте за содржината,потполнете во учебникот и напишет 5 реда со буквата Џ. внимавај на убавото пишување

https://read.bookcreator.com/NuE3qxg3FCTwnxg0ombA5neMmez1/GRdK9Wx_SjGLfqVuJTcq6Q?fbclid=IwAR2T9esZPLKgWZ3iIccLEDXujE7Tt-BjQDDT4piUQGL5SSRg6NVRnzOGJB8

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *