За Силвана Цветкова

Наставник по Математика

Провери

Плоштина на триаголник, паралелограм и трапез

7.5-Плоштина-на-триаголник-паралелограм-и-трапезПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *