Дома / Новости / Merry Quizmas

Merry Quizmas

Квиз натпревар по англиски јазик во присуство на ученици од ООУ “Пере Тошев” Росоман.

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *