Дома / Е-НАСТАВА / 6 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / МАТЕМАТИКА ЗА 6 ТО ОДД. / 22.4.2020-24.04.2020 VIA 1.Видови четириаголници 2.Својства на четириаголници

22.4.2020-24.04.2020 VIA 1.Видови четириаголници 2.Својства на четириаголници

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

01.06.2020 Мода, медијана, ранг и аритметичка средина на податоци

Лекцијата во учебникот е со име:-Работа со податоци;-Медијана;-Аритметичка средина;Во збирката лекцијата е со име: Медијана.Мода.Ранг.Аритметичка …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *