Дома / Е-НАСТАВА / 9 - ТО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИКА ЗА 9 ТО ОДД. / 22.05.2020 Решавање на задачи за звучните бранови претставени на осцилоскоп

22.05.2020 Решавање на задачи за звучните бранови претставени на осцилоскоп

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

Магнети и магнетно поле

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *