Дома / Uncategorized / 21.05.2020.,,Толкување линиски дијаграми,,

21.05.2020.,,Толкување линиски дијаграми,,

21.05.2020.,,Толкување линиски дијаграми,,

Решете ги задачите на стр.132 и 133

За Верица Манева

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *