Дома / Uncategorized / 21-05-2020 -Енергија-алтернативна можност (96,97)

21-05-2020 -Енергија-алтернативна можност (96,97)

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

ПРОВЕРКА НА НАУЧЕНОТО ПО МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

МОЖЕТЕ ДА РЕШАВАТЕ ДИРЕКТНО НА ВОРД ДОКУМЕНТОТ СО ПРЕЗЕМАЊЕ НА ИСТИОТ !Годишен-тест-Јазик-5-а-оддПреземи ИЛИ СО РЕШАВАЊЕ …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *