Дома / Uncategorized / 18-05-2020 -Основни проблеми во светот и РСМ (93-95 ) I еко стандард Точка на акција 1

18-05-2020 -Основни проблеми во светот и РСМ (93-95 ) I еко стандард Точка на акција 1

За Мара Аризанова

Наставник по одделенска настава.

Провери

08-06-2020 обработка на текст „Последен час “

Прочитајте го внимателно текстото! Размислете за причини и последици кои се согледуваат во овој текст …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *