Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 16.04.2020 I-a Интрпретација на поетска творба,,ВЕЛИГДЕН,,

16.04.2020 I-a Интрпретација на поетска творба,,ВЕЛИГДЕН,,

Научи да ја рецитираш поетската творба . Запознај се со значењето на новите зборови и изрази поврзани со празникот .Развивај навики за правилен однос и почит кон празникот ,а потоа заиграј со Дарко…….

Велигден игра-меморија,провери се.

Линк: https://read.bookcreator.com/npaeQvGnBqNNXT5ThVTikQLUAfs1/HyYJshWhQ6KqNaadllAAfQ?fbclid=IwAR3wmprX561adLxIKnCPFj_a2WIouR72aPzjpT0aZny8AltkJ6XYXSzvwII

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *