Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 15.05.2020-Редослед на настани

15.05.2020-Редослед на настани

Отворете ја презентацијата за да видите како се одвива еден ден,тој има редослед на настани,прво стануваме,па миеме заби,се облекуваме,одиме на училиште(сега седиме дома)решаваме задачи,играме,ручаме итн…..на последниот слајд треба сами да го составите вашиот редослед на настаниПотполнете ја страна 42 во работните тетратки

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *