Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 14.05.2020-,,Пред и потоа,,

14.05.2020-,,Пред и потоа,,

Добро утро дечиња денеска математика ќе се запознаеме со ,,Пред и потоа,,Отворете ја презентацијата и погледнете ги сликите како се може да се користи „пред„ и „потоа„,а потоа нацртајте два примера за пред и потоа

Во работната тетратка реши ја страна 41

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *