Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 13.04.2020- Утврдување препознавање на 2Д форми

13.04.2020- Утврдување препознавање на 2Д форми

Линк до вежбата : https://read.bookcreator.com/5T1j0xaYybNnU1iuAHU0bCSQbhk1/vkYaNu8DRE6puyTckR_zxg?fbclid=IwAR3yzDj1bcUgUFqHmpurcm8QO2cSIdjSuHj9prtilJ2-Uh5wmCI2cmVd9jY

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *