Дома / Е-НАСТАВА / 8 - МО ОДДЕЛЕНИЕ / ФИЗИКА ЗА 8 МО ОДД. / 13.04.2020 Дисперзија и мешање.

13.04.2020 Дисперзија и мешање.

На следниот линк ја имате наставната содржина Дисперзија и мешање.Ваша задача е да одговорите на барањата во видео лекцијата.

https://youtu.be/QySVLjOrUEM?fbclid=IwAR3p7JjtcL_JllAZ2BqUsldRdBWm-P9qbstizdzAoA5tpvGX8UrVIb9_AHg

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

21.04.2020 Основни бои на светлината

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *