Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 09.06.2020-Собирање до 20

09.06.2020-Собирање до 20

Решете го квизот

https://learningapps.org/display?v=pykspt7r320&fbclid=IwAR35w5812dVSb7KiXV2ZDvMXYblU47tw78eXpzS03AUGJXW4vjsxDQkZH0o

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

Со помош на Вашите родители прочитајте ја стихотворбата ,разговарајте за содржината.Потоа илустрирајте ја содржината.и илустрацијата …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *