08.06.2020-тест по македонски јазик

За Маја Милосављевиќ

Наставник по одделенска настава.

Провери

20.05.2020-„Водната самовила“ од браќата Грим

-Прочитајте ја вмимателно бајката „Водната самовила“,поделете ја на логички целини и дадете наслов на истите …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *