Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување

https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY

https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

04.06.2020-Интерпретација на поетска творба

Со помош на Вашите родители прочитајте ја стихотворбата ,разговарајте за содржината.Потоа илустрирајте ја содржината.и илустрацијата …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *