Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 06.05.2020-Сообраќајни средства

06.05.2020-Сообраќајни средства

-Проследи ја презентацијат и откриј ја домашната задача.

https://app.edu.buncee.com/buncee/af4af086de144be1b09ab4881314751b?fbclid=IwAR0XgcJZIO7BLLZ2fLPl7mOejd_gMXseNodFyefJFHTU1_K24Hebz8jB1Io

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *