Дома / Е-НАСТАВА / 1 - ВО ОДДЕЛЕНИЕ / 06.05.2020-Препознај ја буквата Н

06.05.2020-Препознај ја буквата Н

Погледни ја буквата Н и обиди се да ја оживееш во својата тетратка,а потоа напиши 5 реда буква Н,како во примерот,прво една црта надолу,па до неа втора црта надолу и на средина поврзи ги линиите

За Мирјана Таскова

Наставник во одделенска настава.

Провери

08.06.2020-Составуваме зборови и реченици.

Отворете ги линковите и играјте со поместување https://www.liveworksheets.com/sd645819rh?fbclid=IwAR1k4G5yMbEm65gdODONxKCBQsQXtDzxCVf8_YRF3sUoChFFNpDXOmV6QpY https://www.liveworksheets.com/df645264ng?fbclid=IwAR23xumg3OA-7-Elt5_41vkyfMfVRCVSLBgYKIShJj9q_c8t4btx6TBXqUE

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *