04.05.2020Ден и ноќ

Изгледајте ја видео лекцијата и одговорете на барањата во истата.

За Цвета Колева

Наставник по Природни науки, Математика, Физика.

Провери

13.04.2020 Дисперзија и мешање.

На следниот линк ја имате наставната содржина Дисперзија и мешање.Ваша задача е да одговорите на …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *