Дома / Новости / Хуманитарна акција и активности по повод Патрониот празник на училиштето

Хуманитарна акција и активности по повод Патрониот празник на училиштето

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Среќно првачиња!

Првачиња наши драги! Ви посакуваме да сте здрави, многу среќни, да бидете воспитани, паметни деца, …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.