Дома / Новости / ТИМСС 2023

ТИМСС 2023

🔺️Денес во нашето училиште по втор пат се спроведе меѓународната студија ТИМСС 2023 , која ги мери знаењата и способностите на учениците по математика и природната група предмети.

🔺️Тестирањето се спроведе со ученици избрани по случаен избор од ДИЦ, и тоа беа учениците од IVb одделение од централното училиште.

🔺️Тестирањето го спроведоа Вања Јовановска(педагог- координатор) и Сара Стојкова(психолог-заменик координатор).

За Вања Јовановска

Педагог во ООУ Даме Груев Градско.

Провери

Хуманоста пред сè!

Учениците од нашето училиште кои се членови во Драмската секција на ден 21.3.2024 година во …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *