Тема-Веб-дневници

Добар ден ученици.Ваша задача е од страна 4-10 страна од учебникот да изработите Блог.Постапките и начинот за изработка го имате во учебникот од4-10 страна.Задолженијата треба да ги завршите до наредната недела.Седете дома и имајте пријатни моменти.Поздрав.

За Сунчица Деспотовска

Наставник по Техничко образование и Информатика.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *