Соопштение

ООУ,,Даме Груев,, Градско ги известува учениците дека согласно Календарот за организација на работа во основните училишта првото полугодие од учебната 2020/2021 година завршува на ден 30.12.2020 година. Истиот ќе трае заклучно до 20.01.2021 година.

Првиот наставен ден започнува на ден 21.01.2021 година.

Останете во добро здравје!

Ви посакуваме Среќни празници и пријатен зимски распуст.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред за дополнителна и додатна настава

Во Прилог распоред за дополнителна и додатна настава за учебната 2020/21 година РаспоредПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *