Дома / Огласна табла / Огласна табла за вработени / Соопштение за неработен ден

Соопштение за неработен ден

ООУ,,Даме Груев,,Градско ги известува учениците и вработените дека согласно Законот за празниците на Република Северна Македонија  на ден 08.12.2020 година (вторник) по повод државниот празник ,,Св.Климент Охридски,, нема да се изведува настава.

По тој повод на учениците и вработените им го  честитаме празникот.

За ООУ "Даме Груев" Градско

Провери

Распоред за дополнителна и додатна настава

Во Прилог распоред за дополнителна и додатна настава за учебната 2020/21 година РаспоредПреземи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *